Espiral

Història

Espiral és una entitat social que es va constituir l’any 2003. La nostra finalitat és dinamitzar l’educació no formal i treballar per la igualtat d’oportunitats. Som una entitat d’atenció a infància, joventut i família. Tenim en marxa programes d’intervenció socioeducativa i d’educació en el lleure. La nostra tasca es centra en les barriades del Coll d’en Rabassa, S’Arenal i el Molinar, a la Platja de Palma. Als nostres inicis, els programes de lleure educatiu i animació sociocultural centraven la nostra activitat. L’any 2006, comencem amb la feina de territori i proximitat.

Fruit de la col·laboració amb l’àrea de participació de la DG de Joventut del Govern, neix el Servei d’Assessorament per a associacions, amb la finalitat de donar suport al teixit associatiu de les Illes. El funcionament del programa OBERT – atenció a infància i família l’any 2008, suposa el nostre primer programa d’intervenció socioeducativa i l’inici d’un canvi que ha suposat una especialització i un major pes específic d’aquests programes respecte els d’educació no formal i lleure educatiu.

L’any 2009, a partir de les necessitats de les persones ateses, dediquem una part de PIJ a informació específica per a dones: neix el Punt d’Informació Atenció a la Dona. Un any més tard, el 2010, en plena crisi econòmica, les demandes de les persones ateses als punts d’informació es centra en aspectes laborals. Sorgeix el nostre programa d’orientació laboral.

El gener de 2011 entrem a formar part de la família CaixaProinfància, de la Fundació La Caixa, assumint l’atenció directa i gestió del programa ‘Ciberaula – quedem després de classe’ a Son Gotleu i a Verge de Lluc, conjuntament amb l’Ajuntament de Palma.

Les primeres accions formatives les duem a terme l’any 2012, accions de capacitació per a la millora de l’ocupabilitat. Sorgeix el programa PONT. Aquest mateix any, i fruit de la necessitat d’una millor organització interna, els punts d’informació, el programa d’orientació laboral i les accions formatives s’agrupen en el programa FORO – formació i ocupació.

L’any 2013 entrem a fer part del programa comunitari a S’Arenal iniciat per l’Ajuntament de Palma i Càritas. Una nova aposta pels programes socioeducatius al territori.

Els darrers anys, hem volgut augmentar la nostra presència al territori i ampliar la nostra base social, sense deixar de banda la nostra missió. Així, posàrem en marxa accions ‘espiral surt al carrer’, actualment consolidades: Obert al barri – jocs als parcs i places i la Cursa popular i solidària ‘Tots amb Obert’. Tot plegat, cercant una millora del nostre entorn més proper i de les persones que atenem, al mateix temps que augmenta el coneixement dels nostres programes i serveis.

Missió, visió, valors

 

Volem posar a l’abast de les persones que ho necessiten programes i recursos educatius, d’informació i assessorament, d’orientació sociolaboral, de conciliació de la vida laboral i familiar que augmentin les seves capacitats i competències per millorar la seva situació i evitar situacions de risc. A més, també treballem per enfortir el voluntariat i el teixit associatiu com a eina de participació i transformació social.
Som una entitat no lucrativa i volem estar al capdavant en la gestió eficient dels nostres recursos, oferir un tracte humà tant a les persones ateses com als nostres tècnics i tècniques i innovar en el disseny de programes.
Els valors que formen part del nostre dia a dia són: el respecte al medi ambient, la professionalitat, la igualtat d’oportunitats, la participació, la cooperació i el respecte i el treball en equip i la comunicació.

Direcció
Carrer Golf de Biscaia, 5
El Molinar 07007
Email
espiral@espiralonline.org

web : http://espiralonline.org/

Telèfon
+34 971 494 494

[gmap-embed id=”7213″]

Impactos: 66

¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 1 Promedio: 5)
Espiral
compartir
Etiquetado en:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

CREAMOS PAGINAS WEB Y TIENDAS ONLINE DESDE 190€

 Su negocio con take away con servicio a domicilio y reservas .