15 junio, 2024

COMERCIOS DEL BARRIO

directorio de empresas Palma de Mallorca

Teatre del Mar

Teatre del Mar

L’any 1992 es va confeccionar un projecte que  es va distribuir entre institucions públiques, entitats i personalitats del món cultural. El resultat varen ser 100 adhesions al projecte d’entitats i personalitats; el Teatre del Mar reuní en un espai les aspiracions que, en matèria teatral, tenien moltes de les persones destacades de la cultura d’aquesta terra. Aquestes adhesions es concretaven en la signatura de la

CARTA FUNDACIONAL:

La Fundació Teatre del Mar respon a una iniciativa conjunta d’un col·lectiu de professionals i d’entitats de procedència diversa. L’objectiu comú d’aquesta confluència d’interessos privats és satisfer una necessitat pública lligada totalment al teatre: crear un teatre privat amb vocació pública.

Un teatre públic ha de ser capaç de dur a terme una funció creativa, professional, artística, humana i cívica, la qual s’estimularà amb l’ajut dels espectadors, i no pot ser, només una activitat administrada i finançada per les institucions públiques. Per aquesta raó, un teatre públic, només pot originar-se a partir d’un nucli, per petit que sigui, i d’una experiència professional amb vocació clara i responsable de servei i d’amor al teatre, i amb un respecte absolut per allò que ha de ser un veritable teatre públic.

La fórmula per fer possible aquesta idea és la Fundació, ja que aquesta fórmula suposa la total separació d’una sèrie de béns del patrimoni dels seus fundadors i aportadors per dedicar-los permanentment a finalitats d’interès públic, eliminant la possibilitat del lucre privat.

Programació

más información aqui

DÓNDE ESTAMOS

C/ de Llucmajor, 90
Palma de Mallorca
Llamar 971 24 84 00
INFORMACIÓN DE CONTACTO ADICIONAL
comunicacio@teatredelmar.com
@TeatredelMar
@teatredelmar
[gmap-embed id=”7304″]
¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 2 Promedio: 5)

Visitas: 33

Call Now Button