15 junio, 2024

COMERCIOS DEL BARRIO

directorio de empresas Palma de Mallorca

S’Altra Senalla

S’altra Senalla

S’Altra Senalla és una associació sense afany de lucre fundada l’any 1994 a Palma. Entitat pionera a les Illes Balears en la difusió del comerç just, aquest n’és l’objectiu principal de la mateixa.

La dimensió mundial de les relacions comercials entre països, seguint paràmetres i criteris imposats per els més rics als més desfavorits socialment i econòmica; la manca d’informació sobre aquestes qüestions entre la ciutadania; així com el desconeixement que existia a les Illes del moviment del comerç just, com un instrument alternatiu que afavoreix el desenvolupament dels pobles més desfavorits, va moure un petit grup de persones a treballar per fer realitat el comerç just a la nostra Comunitat.

L’educació per al desenvolupament i la difusió del comerç just són els eixos centrals de l’associació. En el nord, el comerç just promou el consum responsable i conscient de la ciutadania, perquè les nostres compres quotidianes tenen enormes conseqüències socials i ambientals sobre el planeta i sobre les comunitats d’altres països.

S’Altra Senalla treballa en àmbits diversos amb l’objectiu de sensibilitzar grups poblacionals diferents de la nostra societat i arribar al màxim nombre de persones possible:

 • educació formal : primària, secundària i batxiller.
 • educació no formal
 • població en  general
 • àmbit empresarial i teixit productiu local, amb una proposta bàsica: la introducció de productes de comerç just. D’aquesta manera l’Associació mostra el seu compromís per al  desenvolupament i el consum del producte local, tenint en compte la importància de la sostenibilitat.
 • administracions: Compra Pública ètica. S’ha aconseguit la introducció de diversos productes de comerç just a alguna institució pública i també diverses declaracions de suport al comerç just a nivell municipal, insular i autonòmic.

25 anys després l’Associació té 200 socis i un grup d’aproximadament 40 persones voluntàries que col·laboren en les diverses tasques que es duen a terme.

 • Atendre a la botiga
 • Fer activitats de sensibilització i educatives
 • Servir berenars de comerç just
 • Participar a fires i festes al carrer

A la botiga de comerç just que l’Associació té a Palma s’hi pot trobar una gran diversitat d’articles:

 • Alimentaciócafès, infusionspasta, fruits secsespèciessucre, xocolates,melgaletes, sucsentre d’altres; molts d’aquests amb certificació de l’agricultura biològica.
 • Higiene i cosmèticaCremes corporals i facialssabonsdesodorants
 • Roba
 • Artesanies diverses: joguines, papereria, decoració i tèxtil per a la llar, complements i bijuteria.

El finançament de l’entitat pel que fa a les activitats de sensibilització i conscienciació és majoritàriament públic; la resta prové de les quotes dels socis i d’algun donatiu puntual.

S’Altra Senalla és membre de diverses xarxes locals i estatals de l’economia social i alternativa, la qual cosa ens permet establir sinèrgies i treballar conjuntament amb altres els nostres objectius, que tenen així més impacte i repercussió social:

 • Federació de comerç just S’Altra Senalla, amb Finestra al Sud d’Inca, Casal de la Pau de Manacor i Shikamoo de Llucmajor
 • Grup de comerç just de les Illes Balears
 • Coordinadora Estatal de Comercio Justo
 • REAS
 • Associació Mercat Social

S’Altra Senalla ha rebut el reconeixement del GOB amb el premi alzina; del PSM amb el  premi a la cooperació compartit amb Intermón; i l’any 2004, any del Xè aniversari, el Premi Populars de la COPE. Al 2016 va rebre el premi 31 de desembre de l’Obra Cultural Balear.

A finals de 2016 va signar un conveni de col·laboració amb l’importadora IDEAS per convertir-se en el distribuidor oficial dels seus productes a Mallorca

 

Vols fer-te soci/a

galería

reseñas de google

Hace 2 meses
Les he visitado en varias ocasiones y siempre ha resultado ser un acierto acudir a esta tienda! Tienen maravaillas! Las telas que trabajan son de muy buena calidad y las infusiones están muy ricas. La recomiendo mucho
Respuesta del propietarioHace 2 meses
(Traducido por Google) Muchas gracias María por tu comentario! Nos hace mucha ilusión volver a verte pronto en la tienda! …Más

Jesús BG

Hace 4 años
He comprado en varias ocasiones aquí y a partir de ahora lo haré con mayor frecuencia. Todos los productos son de Comercio justo y ecológicos… Infusiones, café, aceite, vino, harina, galletas, etc. Tb tienen algo de textil y bisutería. Ideal para regalar una cesta. Además el trato es muy agradable!

Sri Lanka Viajes Eden

Hace 3 años
Merece la pena comprar en S’Altra Senalla. Los productos son de muy buena calidad y los precios son justos para todos.

carolina serrata

Hace 3 años
Porque se tiene respeto hacia el productor y no hay explotación!!!!!

Lluís Amengual

Hace 2 semanas
(Traducido por Google) Gran lugar para comprar un regalo sostenible y de comercio justo …

josep garau

Hace un año
(Traducido por Google) Comercio justo, consumo responsable, producto local y sobre todo compromiso con los productores del Sur …

Alexandre Duran i Grant

Hace 2 años
(Traducido por Google) Para cambiar el mundo a través de nuestro consumo. Tienda de una asociación especializada en productos de Comercio Justo. También tienen productos ecológicos de producción local, de Mallorca. …

Horari

A partir de l’1 d’octubre/2020 tornam a l’horari habitual:

Dilluns a divendres de 10 a 14h i 17 a 20h.

Dissabte 10h a 13h30.

Agost: tancat horabaixa i dissabtes.

Contacte

C/Arxiduc Lluís Salvador, 24
07004 Palma
Telfs. 971 291 231 – 971 200 050

Conecta

facebook : http://www.facebook.com/saltrasenallapalma

twittter : https://twitter.com/senallasaltra

web : https://saltrasenalla.org/

senalla@pangea.org

Llamar a S’Altra Senalla

¡Haz clic para puntuar esta entrada!
(Votos: 2 Promedio: 5)

Visitas: 80

Call Now Button